2024年10月13日(日)栃木県那須烏山市のタイ瞑想の森にて「スカイランタン®祭」(主催:NPO法人Sabai mind)が開催されます🎊✨🌸🏮✨🌠✨🎄✨

夜、日暮れ後には、スカイランタン®の打上げが行われ、幻想的な光が夜空を彩ります🌕
心温まるイベントとなりますので、ぜひご参加ください❗

スカイランタン®だけでなく、タイの伝統文化「ローイクラトン」を体験できる素晴らしいイベントです✨
また、タイ料理ビュッフェやリラックスできる瞑想も用意されており、充実した一日になること間違いなしです❗
さらに、僧侶による説法もあり、精神的な癒しと祝福を受けることができます🌸

ご家族やご友人と一緒に、この特別な夜を楽しみましょう👨‍👩‍👧‍👦。
心に残る思い出を、美しい夜空と共に作りましょう✨。大切な人との時間がキラキラと輝く瞬間を感じられます❗🌙

NPO法人Sabai mind
☎080-3274-8673・0287-82-7776
✉️support@sabaimind.or.jp

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

2024年10月13日(日)
17:00 お食事タイム
18:00 スカイランタン®祭開始(スカイランタン®&ローイクラトンについてのお話)
18:30 スカイランタン®受付
19:00 スカイランタン®打上げ予定

日本スカイランタン協会®は今回のスカイランタン®放飛に協力しています🌙

On Sunday, October 13, 2024, the “Sky Lantern® Festival” (hosted by NPO Sabai Mind) will be held at the Thai Meditation Forest in Nasukarasuyama, Tochigi Prefecture. 🌕 As the evening falls, the night sky will be illuminated by the magical glow of hundreds of Sky Lanterns®, creating a heartwarming and unforgettable atmosphere.
In addition to the Sky Lantern® launch, you will also experience the traditional Thai cultural event, “Loi Krathong.” ✨ Enjoy a Thai buffet, participate in a relaxing meditation session, and listen to a monk’s teachings for spiritual reflection and blessings. 🌸

催事名称: スカイランタン®祭
主催: NPO法人Sabai mind
開催場所: タイ瞑想の森