2024年8月3日(土)埼玉県羽生市 nONIWAで「スカイランタン®ワークショップ&点灯式」(主催:イオンモール羽生)が開催されます🎊8月3日(土)夜にはスカイランタン®の150基の打上げが行われます❗❗🎊🎉🌸🌠✨🎊🌟❗🎪🎈🎉

チケットのこり僅かです!
スカイランタン®チケットはこちらからどうぞ!

ワークショップでは、夏の夜空を彩るスカイランタン®を自ら描き、その幻想的な輝きを体験できます。また、点灯式では美しいランタンが夜空を照らし、特別なひとときを提供します。
家族や友人と一緒に楽しめるこのイベントは、夏休みの大切な思い出を作る絶好の機会です。キラキラした夜空の下で、大切な人と一緒に過ごす時間は、きっと幸せで美しいものになるでしょう✨👨‍👩‍👧‍👦

On August 3, 2024, the Sky Lantern® Workshop & Lighting Ceremony will be held at nONIWA in Hanyu City, Saitama Prefecture, organized by Aeon Mall Hanyu. The event features a workshop from 16:30 to 19:00 and a lighting ceremony from 19:30 to 20:00. Enjoy the magical launch of 150 Sky Lanterns® under the summer night sky. Details are available on the official website.

イオンモール羽生
048-560-1000

2024年8月3日(土)
16:30 ワークショップ開始(30分ごと)