2024年7月27日(土)東京都調布市神代植物公園臨時駐車場にて、「灯せ!絆アップグレード計画~家族でスカイランタン®大作戦~」(主催:公益社団法人 調布青年会議所)が開催されます🎉🌸🌠✨🎊🌟❗🎪🎈🎉

このイベントでは、家族で楽しめるさまざまなプログラムが用意されています。
16時に開会式が行われ、夜にはスカイランタン®の打上げが予定されています。幻想的な夜空を一緒に楽しみましょう✨

On July 27, 2024 (Saturday), the “Light Up! Kizuna Upgrade Project – Family Sky Lantern® Mission” will be held at Jindai Botanical Park Temporary Parking Lot in Chofu City, Tokyo, organized by the Chofu Junior Chamber. This event will feature various family-friendly programs. The opening ceremony will be held at 4:00 PM, and at night, the magical launch of Sky Lanterns® is planned. Let’s enjoy the enchanting night sky together!

公益社団法人 調布青年会議所
公式ホームページ

2024年7月27日(土)
16:00 開会式